O SPOLOČNOSTI VYSNÍVANÝ DOMOV

Obchodná značka Vysnívaný domov vznikla v roku 2016 a založila ju spoločnosť KROGEN s.r.o. V roku 2020 sa k nej pridala spoločnosť LMS Stav Slovakia s.r.o. a doteraz obe spoločnosti spoločne rozvíjajú našu obchodnú značku, ktorá sa zaoberá službami v stavebníctve s pôsobením v Bratislavskom a Trnavskom kraji.

Našim cieľom je poskytnúť klientom „všetko pod jednou strechou“. Dokážeme splniť všetky špecifické požiadavky pri stavbe rodinného domu, aj pri jeho dokončovaní.

SLUŽBY

Naši klienti si môžu vybrať zo širokej palety služieb

☑ realizácia murovaných rodinných domov na kľúč,
☑ realizácia inžinierskych sietí v rámci realizácie rodinného domu,
☑ realizácia exteriérov v rámci realizácie rodinného domu,
☑ úplné rekonštrukcie starších rodinných domov,
☑ výkopové a zemné práce

☑ poradenstvo pri výbere stavebného materiálu,
☑ projekcia rodinných domov,
☑ inžinierska činnosť (územné rozhodnutie, stavebné povolenie, kolaudácia),
☑ finančné poradenstvo pri stavbe rodinného domu.

Príklady konkrétnych realizovaných stavieb z „našej dielne“ s podrobnejšími informáciami nájdete v sekcii Naše referencie. Fotografie z realizovaných projektov pravidelne uverejňujeme aj na našej stránke na FacebookuInstagrame.

NAPÍSALI O NÁS

TEŠÍME SA NA SPOLUPRÁCU

Spolupráca s našou spoločnosťou (1) začína prvým kontaktom so zákazníkom. V rámci stretnutia (2) si vypočujeme predstavy a požiadavky, nasleduje (3) osobná obhliadka, kde si už zadefinujeme bližšie veci, ktoré vznikajú či už z projektovej dokumentácie alebo pomerov na stavbe.

Na základe všetkých vstupných informácií následne (4) spracujeme cenovú ponuku. Nasleduje (5) uzavretie zmluvy o dielo, (6) úhrada zálohy objednávateľom a (7) samotná realizácia.

Máte otázky? Zavolajte nám alebo napíšte a my vám radi poskytneme viac informácií o našej spoločnosti či službách. Tešíme sa na spoluprácu!

Zavolajte nám

0905 382 285
Pondelok – Piatok: 8:00 – 16:00

Pošlite nám email

Rýchly kontakt